ENG  |  SQ

College "PJETËR BUDI" - Studies Bachelor/Master

Aktivitetet

 
 
Shkruar më 25/05/2016, 18:37
trainings-in-pjeter-budi-college-apply-now   ''Pjetër Budi'' College offers various open trainings for anyone who is interested and wants to get certified for ECDL (European...
Shkruar më 02/06/2015, 12:22
fred-newton-an-expert-lectured-the-students-for-managing-the-integrated-borders Fred Newton, a consultant of the General Director of Kosovo's Police, also an expert of Customs and Policy, did a lecture for the students of Customs...
Shkruar më 11/05/2015, 14:29
students-held-the-internship-in-customs-and-freight-forwarding-agencies Students from the Customs and Freight Forwarding study program of “Pjetër Budi” college have successfully finished their internship in various...
Shkruar më 22/04/2015, 14:26
pjeter-budi-college-marked-earth-s-day “Pjetër Budi” College has participated in marking Earth's Day which was hosted with 22th of April throughout a range of activities in...
Shkruar më 13/04/2015, 12:30
pjeter-budi-college-awarded-for-citizen-courage The medal for "Citizen Courage" was awarded from “Pjetër Budi” College for citizens of Republic of Kosovo which showed courage and heroism in various...
Shkruar më 02/04/2015, 14:28
pjeter-budi-protecting-the-ambient “Pjetër Budi” is a member of "EcoFriend", a network fonded from the NGO "Green Art Center - Pristina (GAC)", which aims to create "Green Clubs" within...
Shkruar më 26/03/2015, 14:31
euro-deputy-sholtes-do-not-copy-the-bad-things-of-european-union The answer of the question that when can Kosovo be apart of the European Union is relative, but a more important thing than that date is the way that...
Shkruar më 18/03/2015, 12:16
pjeter-budi-signs-an-agreement-with-the-university-of-politehnica-of-bucharest "Pjetër Budi" College has signed a cooperation agreement with the Computer Science faculty and Automatic Control of University of Politehnica of...
Shkruar më 11/06/2014, 09:11
book-by-ulpiana-lama-to-be-promoted-on-saturday-at-college-pjeter-budi Book by Ulpiana Lama to be promoted on Saturday at College "Pjeter Budi" On Saturday, June 14, 2014, at College "Pjeter Budi", Pristina,  a...
Shkruar më 25/04/2014, 07:01
cliff-the-special-court-is-not-being-created-for-the-kla Cliff: The Special Court is not being created for the KLA Kosovo needs to clean up its reputation because of allegations of Dick Marty and for this...
Shkruar më 31/01/2014, 22:13
european-integration-process-of-western-balkans-countries College “Pjetër Budi” in Prishtina, Kosovo, is marking ninth anniversary of academic activities in the fields of Tourism and Hospitality Management;...
Shkruar më 22/01/2014, 10:39
interested-students-interviewed-for-internship-in-germany Interested students interviewed for internship in Germany  The first phase of interviews with student candidates to participate in a...
Shkruar më 22/01/2014, 10:33
students-of-college-pjeter-budi-will-be-sent-to-germany-to-finish-a-three-month-professional-practice Students of College 'Pjeter Budi' will be sent to Germany to finish a three-month professional practice  Well known businessmen from Germany...
Shkruar më 26/12/2013, 11:17
staff-from-college-pjeter-budi-in-international-scientific-conference Staff from College "Pjeter Budi" in international scientific conference Prof. dr. Orhan M. Ceku, lecturer at the College "Pjeter Budi", took part...
Shkruar më 26/12/2013, 09:52
youth-satisfaction-with-public-services Youth satisfaction with public services At the conference held by intern students at College "Pjeter Budi",  three main problems faced by the...
Shkruar më 26/08/2013, 13:21
studentet-tone-ne-panairin-e-turizmit-peja-2013 Studentët tonë në Panairin e Turizmit “Peja 2013” Studentë të Kolegjit “Pjetër Budi”, kanë marrë pjesë në Panairin e Turizmit “Peja 2013”, gjatë...
Shkruar më 20/08/2013, 09:30
sondazh-a-shpenzoni-me-shume-se-5-euro-ne-dite Sondazh:  A shpenzoni më shumë se 5 euro në ditë? Në sondazhin e realizuar nga Kolegji “Pjetër Budi”,  në pyetjen,  A shpenzoni më...
Shkruar më 07/08/2013, 12:23
hulumtim-si-jetojne-ashkalinjte-e-podujeves Hulumtim: Si jetojnë ashkalinjtë e Podujevës Prishtinë 07 gusht 2013 Përkundër vështirësive me të cilat përballen, pjesëtarët e komunitetit...
Shkruar më 05/08/2013, 14:22
hulumtim-sa-shpenzojne-kompanite-per-marketing Hulumtim: Sa shpenzojnë kompanitë për marketing? Kompanitë e mëdha në rajonin e Pejës shpenzojnë për marketing përgjysmë më shumë para se ato të...
Shkruar më 02/08/2013, 09:53
studente-praktikante-trajnohen-ne-kolegjin-pjeter-budi Studentë praktikantë trajnohen në Kolegjin “Pjetër Budi”  Prishtinë, 02.08.2013   Studentë të Kolegjit “Pjetër Budi” dhe të...
Shkruar më 30/07/2013, 12:07
femrat-pelqejne-mercedesin-po-meshkujt Femrat pëlqejnë Mercedesin, po meshkujt... 30 / 07 / 2013 Veturat e tipit Golf dalin të jenë më të preferuarat për qytetarët e tri komunave të...
Shkruar më 29/07/2013, 12:09
kolegji-pjeter-budi-anetar-i-rrjetit-nderkombetar-te-universiteteve-te-doganave Kolegji “Pjetër Budi” anëtar i rrjetit ndërkombëtar të Universiteteve të doganave Kolegji “Pjetër Budi”, Prishtinë, tashmë është anëtar i Rrjetit...
Shkruar më 25/07/2013, 13:27
prishtinasit-preferojne-spanjen-barcelonen-dhe-messin Prishtinasit preferojnë: Spanjën, Barcelonën dhe Messin 25 / 07 / 2013 Shumicës së qytetarëve të kryeqytetit të Kosvës iu pëlqen futbolli,...
Shkruar më 25/07/2013, 09:38
studentet-e-kolegjit-pjeter-budi-realizojne-dy-hulumtime Students from College "Pjeter Budi" carry out two researches A group of students of the College "Pjeter Budi" have started to conduct two...
Shkruar më 24/07/2013, 10:42
kolegji-pjeter-budi-me-oferte-speciale-per-studime Kolegji “Pjetër Budi” me ofertë speciale për studime Kolegji “Pjetër Budi” ka prezantuar ofertën e veçantë për studime, në të gjitha drejtimet dhe...
Shkruar më 24/07/2013, 07:54
fjalimi-i-prof-lulzim-shabani Fjalimi i prof. Lulzim Shabani I nderuar zoti Dekan, Të nderuar profesorë, Të dashur student, prindër, familjarë e miq të...
Shkruar më 21/07/2013, 07:50
fjalimi-nga-prof-ilir-bytyqi Fjalimi nga prof. Ilir Bytyqi Të nderuar studentë, Të nderuar prind dhe familjarë, I nderuar staf akademik dhe menaxherial i Kolegjit...
Shkruar më 17/07/2013, 13:31
fjalimi-nga-studenti-ludvik-kerquku Fjalimi nga studenti Ludvik Kërquku Kur e sjell ndërmend që iu kemi mbijetuar ligjëratave, punimeve seminarike, kollokuiumeve e provimeve, mendoj...
Shkruar më 09/07/2013, 12:27
fjalimi-nga-prof-ulpiana-lama Fjalimi nga prof. Ulpiana Lama Të nderuar të pranishëm,  Të dashur diplomantë,  E sotmja është një ditë e rëndësishme për...
Shkruar më 09/07/2013, 10:14
pjeter-budi-shpall-konkursin-per-studentet-e-rinj-apliko “Pjetër Budi” shpall konkursin për studentët e rinj – APLIKO!  Prishtinë, 9 korrik Kolegji “Pjetër Budi” ka shpallur të hapur konkursin...
Shkruar më 04/07/2013, 14:34
shtetet-e-bashkuara-te-amerikes-kremtojne-sot-273-vjetorin-e-pavaresise Shtetet e Bashkuara të Amerikës kremtojnë sot 273 vjetorin e pavarësisë   Urime 4 Korriku, Dita e Pavarësisë së SHBA -ve, vendit mik të...
Shkruar më 03/07/2013, 14:21
diplomoi-gjenerata-e-re-e-studenteve-te-kolegjit-pjeter-budi Diplomoi gjenerata e re e studentëve të Kolegjit “Pjetër Budi” Ka diplomuar të mërkurën, në Prishtinë, gjenerata e re e studentëve të Kolegjit...
Shkruar më 01/07/2013, 11:51
ne-kolegjin-pjeter-budi-u-mbajt-dita-e-hulumtimeve-shkencore The Scientific Research Day held at College "Pjeter Budi" Students of College "Pjeter Budi" presented on Friday, June 28, the results of the...
Shkruar më 01/07/2013, 10:08
newsletter Newsletter 1 Bashkangjitur e gjeni numrin e parë të Newsletter (përmbledhjen e aktiviteteve) të “Pjetër Budit” për periudhën 15 maj-15 qershor...
Shkruar më 27/06/2013, 13:46
turniri-i-shahut-sot-ne-sheshin-nena-tereze Turniri i shahut, sot në sheshin "Nëna Terezë" Sot (e enjte, më 27 qershor), në sheshin “Nëna Terezë”, në Prishtinë, Kolegji “Pjetër Budi”,...
Shkruar më 04/05/2012, 13:47
te-marten-dhurojme-gjak     Të martën: Dhurojmë gjak Në kuadër të manifestimit  “Ditët e Pjetër Budit”, në Kolegjin Pjetër Budi, më 5 qershor duke...