ENG  |  SQ

College "PJETËR BUDI" - Studies Bachelor/Master

Debatet

 
 
Shkruar më 26/06/2013, 14:41
lirak-celaj-ne-klubin-e-debatit Lirak Çelaj në Klubin e Debatit  Prishtinë, 26 qershor Lirak Çelaj, kryetar i Degës së PDK-së në Prishtinë dhe kryetar i Kabinetit të...
Shkruar më 07/06/2013, 14:55
rona-nishliu-bashkebisedoi-me-studentet Rona Nishliu bashkëbisedoi me studentët Prishtinë, 7 qershor: Këngëtarja e njohur Rona Nishliu bashkëbisedoi të premten me studentët e Kolegjit...
Shkruar më 16/05/2013, 20:47
korrupsion-ka-edhe-ne-dogana   Zyrtarët e pranuan: korrupsion ka edhe në dogana   “Përpjekjet e përbashkëta për luftën kundër korrupsionit” ishte tema e...
Shkruar më 01/04/2013, 00:43
stavileci-te-thyhen-paragjykimet-per-bujqesine Stavileci: Të thyhen paragjykimet për bujqësinë Duhet të thyhen paragjykimet se të merresh me bujqësi dhe agrobiznes sot në Kosovë nuk është e...
Shkruar më 01/04/2013, 00:43
behgjet-pacolli-bashkebisedoi-me-studentet-e-pjeter-budit Pacolli bashkëbisedoi me studentët e “Pjetër Budit” Zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli, gjatë një ligjërate në Kolegjin...