ENG  |  SQ

College "PJETËR BUDI" - Studies Bachelor/Master

                                                                   Ligjëratat

 

Shkruar më 18/06/2013, 12:52
syle-tahirsylaj-ligjeroi-per-studentet-e-pjeter-budit Sylë Tahirsylaj mbajti një ligjëratë për studentët e “Pjetër Budit” Prishtinë, 17 qershor   Prf.Dr. Sylë Tahirsylaj, drejtor i...
Shkruar më 04/06/2013, 14:23
doganieret-e-ardhshem-vizitojne-hanin-e-elezit Doganierët e ardhshëm vizitojnë Hanin e Elezit    Studentët e vitit të parë, të drejtimit Doganë dhe Shpedicion, kanë pasur rastin që...
Shkruar më 16/05/2013, 20:54
zyrtare-te-eulex-it-mbajten-ligjerate-ne-kolegjin-pjeter-budi     Zyrtarë të EULEX-it mbajtën ligjëratë në kolegjin “ Pjetër Budi”   Robert Schofield dhe Gareth Reed, zyrtarë të...
Shkruar më 16/05/2013, 20:54
banka-boterore-e-fokusuar-ne-energjetike   Banka Botërore e fokusuar në energjetikë    Prishtinë, 5 qershor - Anëtarësimi i Kosovës në Bankën Botërore (BB) do t’i...